facebook

“Був сильний шум, я стрибнула на дитину”: свідки атаки по Одесі розповіли про пережите

Мешканцям пошкодженої багатоповерхівки було важко дихати через дим від пожежі, яка зайнялася у розгромленому ракетою бізнесцентрі поряд.

Свідки удару по Одесі 14 червня Каріна і Володимир розповіли про пережите у власних квартирах поряд із пошкодженим ракетою бізнесцентром. tsn.ua

Про це очевидці атаки розповіли у ефірі програми “Сніданок з 1+1”.

“Ми з сином були в окремих кімнатах. Прозвучала тривога і через декілька хвилин я побігла до нього. Я чула ракету, як вона летить, сильний був шум. Я стрибнула на дитину і все“, – розповіла Каріна.

Водночас Володимир поділився, що сигнал повітряної тривоги прозвучав приблизно одночасно зі звуком вибуху.

“Ми – сусіди. В мене також є донька, якій три тижні. Ми спали у нашій спальній кімнаті та почули вибух, заграву на всі вікна, почули гучний начебто скрегіт усієї будівлі. Потім схопили дитину, побігли до ванної кімнати, щоб бути за двома стінами. Тільки після цього ми зрозуміли, що вже нема вікон, нема дверей, взагалі незрозуміло, що коїться. Чекали, що робити, коли це скінчиться”, – розповів житель пошкодженої багатоповерхівки.

Він додав, що через пожежу, яка спалахнула в бізнесцентрі, все навколо було оповите димом.

“Було важко дихати, тому що вікон більше немає. Усі рами пошкоджені і дим з бізнесцентру пішов до кімнат”, – сказав Володимир.

Він також повідомив, що мешканцям пошкодженого будинку роздали заяви, які вони мають заповнити разом із комунальною організацією та райадміністрацією на отримання компенсації за вибиті вікна.

Заплакана Каріна додала: “Ми самі з Харківської області. Наше житло постраждало. Не знаю, сьогодні підемо на поїзд до Харкова”.

Ракетний удар по Одесі 14 червня
Російські окупанти запустили по Одесі чотири ракети в ніч проти 14 червня, дві з яких вдалося збити. Інші ворожі повітряні цілі влучили у склад торговельної мережі, де виникла пожежа. Троє працівників складу загинули, ще семеро отримали поранення. Було пошкоджено і бізнес-центр, навчальний заклад, житловий комплекс, заклади харчування, крамниці та автомобілі. Наразі відомо про трьох загиблих та 13 постраждалих.

 

 

Джерело.

Close