facebook

Сімейна пара зайнялась груповим сексом із своїми друзями: Все закінчилось гучним скандалом

Парі рекомендували більше не пробувати полігамних стосунків.

Нудисти Джесс і Бен приєдналися до іншої пари для свого першого сексу вчотирьох, але це не закінчилося гучним скандалом, оскільки Джесс жахнулася, побачивши, як її чоловіка задовольняє інша жінка.

Про це пише dailystar.co.uk.

Подружжя нудистів Джесс і Бен вирішили спробувати щось нове та погодились взяти участь в обміні партнерами. Хоча їм було комфортно бути голими серед незнайомців, вони хвилювалися, що полігамні стосунки можуть викликати ревнощі.

Вони вирішили спробувати секс учотирьох з Олівією та Гейджем після того, як у перший день ретриту розмовляли голяка в джакузі.

Роздягнувшись вчотирьох на ліжку, обидві пари почали цілуватися, а потім помінялися партнерами. Але Джесс відчувала себе некомфортно і вирішила вийти з кімнати.

Тоді вона звинуватила чоловіка, що він під час сексу гучно стогнав, насолоджуючись коханням з іншою жінкою. Вона звинуватила його у тому, що їхній секс не настільки бурхливий.

“Зі мною ти так не стогнеш, що я маю відчувати? Думаю, мені просто не сподобалося слухати, як Бен отримує задоволення від іншої жінки”, – сказала Джесс.

Чоловік же заявив, що він теж спостерігав, як його дружина займається сексом з іншим. Після цього пара вирішила звернутись до психотерапевта. Доктор Лорі Бет сказала, що емоції Джесс свідчать про те, що вона ревнувала свого чоловіка до задоволення, і рекомендувала парі триматися подалі від полігамії.

Джерело.

Close