facebook

У Київському генделику влаштували гуляння під пісні Лепса: Дівчину, яка зняла неподобство – випхали з матюками

Українка спробувала зробити зауваження компанії, але її виштовхали із закладу.

Поки воїни ЗСУ ціною власних життів звільняють кожен метр української землі, у київському кафе веселяться під пісні одного з головних путіністів – Григорія Лепса. Про це повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан у своєму twitter.
В Україні триває повномасштабна війна, яку розв’язала росія, але, схоже, не всі про це пам’ятають. Так, у київському кафе “Дубрава” влаштували гучні гуляння. Все б нічого, але як музичний супровід обрали Григорія Лепса, який активно підтримує путіна і навіть приїжджав на фронт.

На відео видно, що дівчина зробила зауваження компанії, але її навіть не стали слухати. Спочатку її вкрай агресивно просили покинути приміщення, а потім виштовхали силою на вулицю.

“Вийдіть, ви заважаєте моєму святу. Вийди звідси на*ер, я сказала”, – чути на відео.

Українці обурилися такій поведінці і тому, що власники закладу дозволяють проводити такі заходи.

“Це питання до власників закладу, чому досі у плей листах лепси, кіркорови та всіляка русява гидота”, “Жодних вибачень. Анулювати ліцензію – і гойда”, “Це ще одна “Зона вільна від війни”?”, “Треба зробити номер гарячої лінії “лагідної мобілізації”, водночас стануть усі кафе україномовні та співатимуть українською”, – написали у коментарях.

Джерело.

Close