facebook

“ПриватБанк” позбавив дитину з інвалідністю коштів для існування: мама малюка поділилася деталямu…

Клієнтка “ПриватБанк” розповіла, що колись відкрила банківську картку для виплат соціальної допомоги на свою дитину з інвалідністю – поки що банк її не закрив.

Мільйони жителів країни мають картки одного із найбільших українських банків “ПриватБанк”. Але незадоволених його роботою більше, ніж задоволених. Зокрема, на сайті Мінфін з’явилося чергове негативне відкликання. Так, клієнтка “ПриватБанк” поділилася, що банк порушив закон та забрав гроші у дитини-інваліда.

Клієнтка “ПриватБанк” розповіла, що колись відкрила банківську картку для виплати соціальної допомоги на свою дитину з інвалідністю. Працівники банку запевняли, що рахунок соціальний, як і має бути. Але сталося зовсім по-іншому.

“За фактом: прийшла постанова з виконавчої служби заблокувати кошти, крім тих, за якими за законом заборонено накладати арешт або стягнути їх – і поганий ” ПриватБанк” спочатку заарештував рахунок, а коли прийшла соцвиплата, стягнув повністю ці гроші”, – обурилася жінка.

Клієнтка “ПриватБанк” наголосила, що банк порушив дві статті закону “Про виконавче провадження” 52 та 73, згідно з якими такі кошти чіпати заборонено. Багато разів розпиналися оператори з техпідтримки, що довідка про призначення рахунку придатна, а насправді її розглядають як доказ зворотного призначення.

“І тепер “ПриватБанк” навіть бреше, що й не казали, що рахунок соціальний. Брехливі злодії! Позбавили дитину з інвалідністю коштів до існування! Колись це був нормальний банк, але дуже давно”, – доповнила українка свою історію.

Джерело.

Close