facebook

Чотири людини загинули через небезпечний тренд у TikTok: Що вони робили

У США щонайменше чотири людини загинули після того, як взяли участь у небезпечному тренді TikTok, де стрибали з човнів, що мчать на швидкості, передають Патріоти України.

За останні шість місяців ця тенденція призвела до того, що багато людей ламали собі шиї, коли на великій швидкості ударялися об воду, і тонули.

Капітан Джим Денніс із рятувального загону Чілдерсбурга в Алабамі сказав WBMA: “За останні шість місяців у нас було чотири випадки утоплення, яких можна було легко уникнути. Вони спричинені TikTok. Це коли ви сідаєте в човен, що пливе на високій швидкості, стрибаєте з борту човна, не пірнаєте, ви стрибаєте з ніг”.

Перша жертва померла у лютому після того, як кинулася в річку Куса, а його дружина та їхні діти спостерігали за тим, що відбувається зсередини човна.

Пошук #boatjumping у популярній соціальній мережі призводить до численних відео людей, що стрибають з катерів. Хоча ця тенденція існує вже декілька років, від початку 2023 року вона стала небезпечно популярною.

Після цієї першої смерті трьох інших спіткала та сама доля — те, що капітан поліції назвав “миттєвою смертю”.

“Я думаю, що люди, якщо їх знімають на камеру, з більшою ймовірністю зроблять щось безглузде, тому що хочуть похвалитися перед своїми друзями в соціальних мережах”, – сказав капітан Денніс ABC 7.

Хоча люди стрибають у воду, швидкість човна у поєднанні з тим, як люди приземляються, може мати той самий ефект, що й люди, які стрибають на бетон.

Якщо голова та шия незахищені, стрибун може бути легко вбитий або назавжди паралізований. Поліція Алабами закликає всіх не брати участі у тренді.

 

Джерело.

Close