facebook

“Я хочу зробити цукерку”: Віталій Кім зворушив українців, розповівши про свою мрію

Відомий на всю Україну голова Миколаївської ОВ Віталій Кім здивувва несподіваним одкровенням.

З початку війни голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім прославився на всю Україну своїми “заспокійливими” відео та приголомшливим оптимізмом. З його участю створено величезну кількість мемов, а сам він весь цей час стає дедалі публічнішим.

У нещодавньому інтерв’ю у ютуб-ефірі Наталії Мосейчук Віталій Кім прокоментував чутки про свій переклад до Києва, а також розповів про свою мрію.

Як відомо, нещодавно з’явилися чутки про те, що Віталія Кіма начебто хочуть перевести на вищу посаду у Києві. Однак він не дуже охоче коментує ці чутки. Більше того, Віталій Кім зізнався, що не хоче залишати рідну Миколаївщину.

Віталій Кім

Віталій Кім
“Ні, насправді не хочу нікуди їхати, це перше. Друге, я для себе не вирішив, рішення є точно, що працюю до перемоги. Потім дивитимемося. Я не не можу сказати, що я там хочу чи щось. Я знаю, що команда стала сильною, ми більше вміємо, розуміємо, можемо. Рішення це не прийняте, і воно, я думаю, буде також важким”, – поділився Віталій Кім.

А наприкінці дуже зворушливо додав про свою мрію та своє завдання: “Я справді не хочу Миколаївщину залишати. Я хочу з неї зробити цукерку, як я планував з першого дня, коли мене призначили”.

Джерело.

Close