facebook

На пляжах тепер можна заробити величезний штраф – що заборонено у 2023 році

Улюблена розвага відпочиваючих на пляжах тепер опинилася під забороною.

З наближенням піку туристичного сезону на популярних пляжних напрямках Португалії відпочиваючим було надіслано попередження про можливі штрафи до 36 000 євро.
Національна Морська Адміністрація (AMN) країни заборонила використання портативних колонок, щоб “врятувати” інших туристів та, що найголовніше, місцевих жителів від гучної музики. Про це повідомляє SchengenVisaInfo.

З метою створення спокійного та розслаблюючого середовища для відпочиваючих, які обрали португальські пляжі, було складено список заборон, з якими туристи можуть зіткнутися, подорожуючи до цієї країни.

Отже, відпочиваючі в Португалії тепер підлягають штрафам у розмірі від 200 до 36 000 євро, якщо їх упіймають з використанням звукового обладнання, включаючи портативну колонку.

Крім того, на португальських пляжах діють додаткові заборони та обмеження, зокрема:

заборона на несанкціоновані ігри із м’ячем;
заборона на кемпінг поза спеціально відведеними місцями;
заборону на рибалку у місцях купання.

Одночасно заборонено польоти повітряних суден на висоті менше 1000 футів, за винятком тих, що здійснюють нагляд, рятувальні операції та дозволені авіаційні види спорту, за межами певних зон на португальських пляжах.

Закони, запроваджені країнами-членами Європейського Союзу для регулювання антисоціальної поведінки на пляжах Європи, стають все більш поширеними. У квітні цього року Іспанія заборонила курити на 28 пляжах.

У зв’язку з цим усі пляжі Майорки, Ібіці та Менорки були оголошені зонами без куріння. Подібні заходи було запроваджено й у Барселоні минулого року, коли туристам погрожував штраф за куріння на пляжах.

Джерело.

Close