facebook

Астанавітесь! Під Москвою захоnuлu будuнок Януковuча і вчuнuлu там sтрiляnuну – Відео

Під Москвою в елітному котеджному селищі “Шервуд” чоловік у військовій формі потрапив у приватний будинок. Місцеві кажуть, що свого часу в будинку, який захопив невідомий, нібито жив президент-утікач Віктор Янукович. Згодом у Кремлі констатували, що нейтралізували чоловіка.

Російські ЗМІ пишуть, що повідомлення про те, що чоловік проник у приватний будинок, надійшло зранку 22 липня

Зокрема, охоронці будинку побачили розбите скло на першому поверсі. Через певний час його нейтралізували, що підтвердили пропагандистам у міністерстві внутрішніх справ ворожої держави.

“Повернувся з війни проти України”
У приміщенні були розкидані набої та ріжки, а з другого поверху раптово спустився чоловік у військовій формі та бронежилеті. Охоронці викликали поліцію.

Чоловік, який представився В’ячеславом, нібито повернувся з війни проти України. За інформацією місцевої влади, він психічно нездоровий, приїхав до Московської області з Сибіру.

У Росії стрілянина біля будинку, який захопив озброєний чоловік: дивіться відео

За даними російських медіа, озброєного чоловіка нібито звати В’ячеслав Черненко. Скоріш за все, він перебував в неадекватному стані.

У селищі “Шервуд” прогриміли два вибухи під час цього штурму, про що свідчать звуки на відео, що публікують у мережі. Чоловік нібито вів стрілянину з будинку по силовиках. За попередніми даними, він був озброєний автоматом Калашникова із запасом патронів.

У селищі “Шервуд” лунали вибухи: дивіться відео

Водночас російські ЗМІ поспішили тоді написати, що на місце події прибули представники Слідчого комітету.

У ГУ МВС, підтвердили, що озброєний чоловік у котеджі у Підмосков’ї – нейтралізований,
– згодом констатувала одна з кремлівських інформаційних помийок.

У Росії повідомляють, що Черненку 35 років і він з Красноярська. Чоловіка намагалися вмовити здатися через його маму, але не вийшло. Він продовжив стріляти. Адресу котеджу він знайшов за оголошенням про продаж.Важливо! Голова Слідчого комітету ворожої держави доручив доповісти про розслідування спроби замаху на правоохоронців у Шервуді.

Також деякі російські ЗМІ з посиланням на місцевих жителів повідомляють, що раніше в захопленому будинку нібито мешкав експрезидент України Янукович.

 

 

Джерело.

Close