facebook

Українці ледве стримують сльози: Ганна Маляр розповіла про втрати ЗСУ та справжні чудеса

Ганна Маляр розповіла про чудеса і втрати ЗСУ, писатимуть в історії.

В Україні понад рік триває повномасштабна війна, яку розгорнула росія. Ситуація на фронті дуже важка, проте наші захисники захищають країну ціною свого життя і творять справжні чудеса, які в майбутньому напишуть у підручниках. Про це розповідає Ганна Маляр.

Для України настав непростий час і війна зробила величезні корективи в життя простих громадян. Анна Маляр зазначає, що за час наступу наші захисники створили справжні військові чудеса, про які писатимуть у книгах.

Військові наступають на окупнатів у той час, коли у ворога більше людей та зброї і в той час, коли наступ вважається можливим, коли навпаки. Разом з тим, наші війська просуваються вперед і несуть успіх.

Також необхідно порушити питання насамперед не про кількість пройдених кілометрів, а взагалі про факт того, чи рухаються наші війська вперед, чи ні. Те, що вони просуваються вперед в умовах переваги ворога, так це факт, і саме це є високою майстерністю та сильною мужністю наших захисників.

Ганна Маляр також зазначила, що кількість загиблих українських військових у напрямах наступу набагато менша, ніж у окупантів. У Бахмутському напрямку у нас гине у вісім разів менше захисників, ніж у ворожої сторони.

У Бердянському напрямку та Маріупольському у 5,3 рази менше, ніж у окупантів. І це враховуючи той факт, що найчастіше більше втрат зазнає той бік, який веде наступ.

Джерело.

Close