facebook

Дадуть до 3 млн грн на руки: Ветерани та члени сімей загиблих військових отримають нову допомогу

Ветерани та члени сімей загиблих захисників можуть отримати до 3 млн грн.

У рамках конкурсу “Стоїмо: золоті руки” від Українського ветеранського фонду, ветерани, а також члени сімей загиблих захисників та захисниць можуть отримати фінансову підтримку на власний бізнес у розмірі від 500 тис. до 3 млн гривень. Про це повідомляє “Соціальна інформаційна платформа”.

До участі у конкурсі допущено:

Ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України, зареєстровані як фізичні особи-підприємці.

Юридичні особи, зареєстровані не пізніше двох років до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України.

Заявки на участь приймаються до 21 серпня 2023 року, до 23:49 за київським часом. Для подання заявки необхідно заповнити анкету за посиланням та підписати її електронним цифровим підписом (ЕЦП).

Для участі у конкурсі необхідно надати такі документи:

Документи, що підтверджують реєстрацію фізичної особи-підприємця або юридичної особи з актуальними даними ЄДРПОУ. Виписка має бути засвідчена ЕЦП заявника.
Завірену копію статуту та опис із кодом доступу до статуту в ЄДРПОУ для юридичних осіб.
Рішення керівних органів щодо участі у конкурсному відборі проєктів для юридичних осіб.
Скановану копію посвідчення учасника бойових дій (УБД) та/або посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни фізичної особи-підприємця, та/або скановану копію посвідчення члена сім’ї загиблого ветерана війни.
Проєктну заявку (опис проєкту).
Кошторис.
Резюме членів команди проєкту.
Строк реалізації проєкту (до 1 року).
Гарантійний лист від особи (осіб), яка має намір здійснити часткове фінансування (співфінансування), якщо проєкт передбачає часткове фінансування.
Інформацію про відсутність простроченої заборгованості зі сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів, внесків до фондів обов’язкового соціального страхування, а також інформацію щодо виплати зарплати понад два місяці на момент подання заявки.
Копію балансу та звіту про фінансові результати за два останні звітні періоди для юридичних осіб.
Гарантійний лист щодо відсутності фактів незаконного отримання та/або нецільового використання бюджетних коштів та відсутності відповідальності за корупційні правопорушення у заявника, його керівного складу та членів команди проєкту.

Джерело.

Close