facebook

Три варіанти завершення війни: українцям пояснили ключові нюанси

Є три варіанти закінчити війну, але кожен має підводне каміння.

Існує три сценарії завершення війни – військовий, політичний та “фантастичний”. І кожен з цих варіантів має свої нюанси та підводні камені.

Про це в ефірі Politeka Online розповів військовий експерт Олег Жданов.

За словами експерта, військовий шлях закінчення війни в Україні може бути безпосередньо пов’язаний із виборчою кампанією у США. У цьому випадку українці за допомогою американської зброї здобудуть перемогу над Росією. І Байден у цьому найбільше зацікавлений, оскільки претендує на другий президентський термін.

Ще один варіант – політичний, тобто переговори. Однак тут, як зазначає Жданов, треба звертати увагу на важливий момент – початок переговорів до виведення російських військ з України або після.

“Варіант, який може бути політичним. Тобто якщо цей саміт, який пройшов у Джидді, отримає своє продовження і проходитиме на полях саміту G-20 в Індії, ось, ну Бог його знає, можливо він буде. Там, правда, є вже ніби підводне каміння своє, і народ починає хвилюватися, думаю не дарма. У плані того, що із формулювань наших представників та формулювань гостей цього форуму зник пункт номер один – виведення російських військ з території України”, – каже експерт.

Також, за словами Жданова, є ще один варіант – фантастичний. Це якщо якимось дивом у РФ зміниться влада і нові правителі відмовляться від ідеї війни в Україні.

 

 

 

 

Джерело.

Close