facebook

Однорічна дитина обшпарилася окропом на Одещині – малюк в реанімації: подробиці НП

В Одеській області однорічний малюк облився окропом з чайника. З важкими опіками дитину доставили в реанімацію.

Подія трапилася в одному з сіл Білгород-Дністровського району, коли мати залишила дитину на кухні без нагляду, повідомили в прес-службі ГУНП в Одеській області.

Попередньо встановлено, що увечері 20 січня 21-річна жінка залишила дитину одну на кухні, де закипав електрочайник. Малюк потягнув за провід і чайник перекинувся, обливши дитину окропом. Мати змастила опіки маслом і лише вранці розповіла про подію своїй знайомій, яка викликала місцевого медика. Той відразу викликав “швидку” і малюка терміново доставили в реанімацію обласного опікового центру.

За наявною у правоохоронців інформацією, за місцем проживання сім’я характеризується позитивно, в поле зору правоохоронців і соціальних служб раніше не потрапляла.

Відомості в ЕРДР внесені за статтею 166 КК України (злісне невиконання обов’язків щодо догляду за дитиною). Матері потерпілого малюка загрожує до 5 років позбавлення волі.

Як повідомляв OBOZREVATEL, в Болградському районі на півдні Одеської області 5-річний хлопчик згорів живцем у стозі сіна. Дитина гралася зі своєю 7-річною сестрою в стозі сіна неподалік від будинку. У малюка виявилася запальничка, якою він постійно “чиркав”, в результаті чого сталося загоряння.

Джерело.

Close