facebook

Не хотів сидіти у Львові та чекати: молодий український співак героїчно попрощався з життям на передовій

Цей крок виявився важливим для нього, тому що в батальйоні він виявив багато однодумців.

Популярний український вокаліст та автор пісень електро-панк гурту! alarm, Андрій Недопалок, загинув на передовій. Ця новина була поширена через Telegram-канал bubblegum zine. politeka.net

За словами Андрія, перебуваючи у Львові, він не збирався просто чекати, доки ситуація з білорусами ставатиме критичною. Рішення було ухвалено, Андрій хотів діяти, і він вирушив до Києва. Вже у березні він приєднався до батальйону “Реванш”.

Цей крок виявився важливим для нього, оскільки в батальйоні він виявив багато однодумців та товаришів, з якими можна було обговорити різноманітні питання.

“Сидіти у Львові і чекати, коли білоруси попруть – нас це не влаштовувало. Не пошкодував, бо там дуже багато крутих людей, з якими можна багато про що поговорити. Я знайшов собі надійних товаришів” – раніше висловився Андрій.

Групу! alarm заснували у 2021 році Андрій Недопалок та Йосип Бурулько. Тривалий час склад колективу залишався анонімним, і учасники гурту завжди виступали у масках. Останній концерт колективу відбувся 18 березня цього року у Хмельницькому.

Артисти створювали енергійні та оригінальні пісні, спілкувалися з українцями та ділилися своїми зауваженнями публічно.

 

Джерело.

Close