facebook

У ліфті 25-річний чоловік розбещував 12-річну дівчину

Правоохоронці затримали у Києві 25-річного уродженця Харківщини, який вчинив розпусні дії відносно 12-річної дівчинки. Звабити неповнолітню чоловік намагався у ліфті багатоповерхівки на бульварі Кольцова.

Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

Зазначається, що до поліції звернулась мати дівчинки. Саме вона й розповіла про інцидент, який стався з її донькою.

Отримавши опис молодика, інспектори поліції почали пошуки. Виявили його поблизу станції метро “Святошино”. Зловмисник виявився раніше судимим. Його затримували за дезертирство та зберігання наркотиків.

“За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Святошинської окружної прокуратури м. Києва затримано раніше судимого за дезертирство та зберігання наркотиків чоловіка за підозрою у вчиненні розпусних дій відносно малолітньої дівчинки (ч. 2 ст. 156 КК України)”, – йдеться у повідомленні.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 КПК України. Під час особистого обшуку у нього вилучили речовину, схожу на наркотичний засіб. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Якщо його провина буде доведена, то чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

Джерело.

Close