facebook

Дівчині відрізали соски, але вона впевнена, що досі прекрасна, тому не носить ліфчик: “Я намагаюся показати красу”

Дівчина одягла чорний прозорий топ без бюстгальтера під ним. Вона з гордістю виставила напоказ свої груди.

Дені Тропс пережила рак грудей і вирішила підвищити поінформованість про хворобу в TikTok – у неї немає сосків після подвійної мастектомії, і вона не боїться показувати свої груди.
Відповідну публікацію Дені Тропс розмістила у своєму акаунті в ТікТок. Дівчина пережила рак молочної залози і перенесла подвійну мастектомію, щоб урятувати своє життя.

Хірурги зробили надрізи на кожній з грудей Дені та видалили обидва соски, оскільки її пухлини були дуже близько до них. Тепер, коли на її грудях залишилися шрами, Дені взяла на себе завдання підвищити обізнаність про рак грудей і мастектомії на TikTok, де вона вже набрала 245 000 передплатників. Але не обійшлося без хейтерів та наївних коментарів користувачів.

У кліпі, який набрав 21,4 мільйона переглядів, Дені вдягла чорний прозорий топ без бюстгальтера під ним. Вона з гордістю виставила напоказ свої груди разом зі шрамами від інвазивної хірургічної процедури. Жінка пояснила: “Я йду, щоби заплутати публіку”.

Потім Дені поділилася деякими загальними фразами, які вимовляють незнайомці, коли вона виходить на публіку в прозорому топі без ліфчика.

“Вона носить ліфчик?” — спитав один із них.

“Де її соски?”, – додав інший.

Дені відповіла: “День за днем ​​підриваю уми, розповідаючи про рак. У цьому відео те, що ви, ймовірно, бачите як плівку, насправді мої шрами. Ми просто повинні віддати належне моїм хірургам, оскільки вони проробили бездоганну роботу з реконструкції та зробили все так красиво, на мій погляд. Я просто неймовірно вдячна і просто почуваюся справді впевненою. Я намагаюся показати силу, красу та натхнення через свої шрами, і сподіваюся, що це допоможе іншим відчути себе сильніше”.

Багато людей збіглися в коментарі, щоб похвалити її за поширення інформації про рак грудей.

Джерело.

Close