facebook

Нашою перемогою все не закінчиться: Буданов розповів, коли розпочнеться нова війна з росією

Кирило Буданов спрогнозував, коли почнеться нова війна з росією.

Главу української розвідки Кирила Буданова нерідко запитують в інтерв’ю про те, на які події варто чекати найближчим часом на фронті. Цього разу журналістка 1+1 Наталя Мосейчук поцікавилася, коли чекати на нову війну з росією. Відео з відповіддю опубліковано в Telegram-каналі Інсайдер UA.

До речі, багато експертів вже говорили про те, що українцям варто бути готовими до того, що це не остання війна з рф.

На жаль, такої ж думки й голова української розвідки. Буданов вважає, що росії для відновлення військових втрат потрібно не менше 10 років. Отже, ми матимемо приблизно такий період на те, щоб теж підготуватися до реваншу окупантів.

Але це станеться після перемоги України над країною-агресором. Якщо, як вважає Буданов, нашій країні вжити заходів на вплив на ті території, які будуть створені, наступний напад росії в Україну можна буде відстрочити ще на більший період.

Тобто Буданов дотримується своєї думки, що рф чекає поділ території через військове вторгнення в Україну.

Також Буданов підтримує перенесення війни на російську територію. Він вважає, що чим ширші будуть операції, тим краще для нас.

Тому росіянам не варто сподіватися на те, що війна, яку розв’язав із їхньої мовчазної згоди проти України кремлівський диктатор, їх не торкнеться.

На запитання Мосейчук, чи були спроби вбивства президента України з боку ворога, Буданов підтвердив підготовку деяких операцій.

Але він додав, що українські служби працюють і, очевидно, ворогові не вдалося досягти бажаного. Він додав, що супротивник серйозно готувався до них, ретельно все планував, але зазнав провалу.

Джерело.

Close