facebook

“Ви з Михайлом пара?”: Полякова “поселила” у своєму заміському особняку героя “Азовсталі” Діанова

Відома співачка Оля Полякова показала, як герой “Азовсталі” Михайло Діанов відпочиває у її заміському будинку під Києвом.

Популярна українська співачка Оля Полякова, яка з початку війни повністю українізувалася, спаливши кокошник та оновивши репертуар, часто радує свою аудиторію яскравими публікаціями на сторінці в Instagram. Так, цього разу зірка опублікувала у сторис кадри з героєм “Азовсталі” Михайлом Діановим і розповіла про їхню дружбу.politeka.net

На відео у сторіс Оля Полякова показала, як Михайло рибачить в озері на території її заміської ділянки. Більше того, певний момент співачка взяла в руки сачок і почала допомагати йому витягнути з води невеликого сома. У процесі зйомки Оля Полякова коментувала всі свої дії, потім почала рукою гладити виловленого сома.

“Дірект завалений питаннями: “А ви з Михайлом Діановим пара?”. Скажіть будь ласка, а що не можна просто з людиною дружити? Ні? Обов’язково ось це ваше шпилі-вілі треба включати?
А ви не забули, що я заміжня жінка? У мене багато саме чоловіків-друзів. З Мишком ми друзі, і Вадік з ним найкращий друг. І ми його “взяли в полон”, якщо чесно. Він з одного полону вийшов і до іншого потрапив – до нас додому”, – розповіла у сторіс Оля Полякова, відповівши на всі здогади фанатів.

Джерело.

Close