facebook

Блогерка Анна Алхім назвала пісні про війну “несмаком”: “Краще Асті слухати”

Навіть попри те, що війна в Україні триває вже більше 500 днів, вона продовжує слухати російських виконавців та не розуміє, що таким чином спонсорує війну.

Українська блогерка Анна Алхім відкрито заявила про те, що вважає українську музику про війну “повним несмаком”. Дівчина заявила про те, що краще слухати російських виконавців, ніж “шароварщину”.

Про це вона сказала в ефірі шоу “Трендсеттер” на YouTube-каналі Олександра Волошина.

“Шароварщиною” деякі українці називають пісні про українську історію та війну: “Яка ти козачка”, “Геть з України, москаль некрасівий”, “Байрактар” і т.д.

Блогерка Анна Алхім вважає, що така музика не тільки не піднімає українську культуру, а взагалі навпаки принижує.

Вона зазначила, що їй краще слухати музику зрадниці Анни Asti, яка залишилась в росії заробляти криваві рублі та мовчить про війну в Україні.

“Є українські пісні, які мені подобаються. Вони про любов, про ще щось, про якісь почуття. А “шароварщина” – це несмак. Це некрасиво. Музика має викликати якісь емоції… Ти їдеш в машині, слухаєш якусь пісню, а там якісь там “гопаки”… Так, краще Асті слухати” – вважає блогерка.

Навіть попри те, що війна в Україні триває вже більше 500 днів, вона продовжує слухати російських виконавців та не розуміє, що таким чином спонсорує війну. Дівчина відкрито принижує музику про війну та вважає, що вона вже давно неактуальна та всім набридла.

“Скільки можна співати про війну? Усі про це співають, усі на цьому хайпують. Як не пісня, то про війну. За*бали ці ракети. У кожній пісні ці ракети. Це раніше, у ту епоху, слухали пісні та пригадували війну. А нині у нас є інтернет… То що, давайте слухати “шароварщину” та пригадувати, шо у нас війна?” – заявила Алхім.

Джерело.

Close