facebook

Стосується всіх батьків: Що роблять діти з картками ПриватБанку, Шокуючі факти

У ПриватБанку звернулися до українців із важливим попередженням.

Як стало відомо, що в “ПриватБанку” звернулися до українців та повідомили їм важливу інформацію щодо банківських карток та грошових витрат з них, а також як це стосується дітей клієнтів банку. Докладно про це йдеться на сайті фінустанови.

Отже, зараз йдеться про те, куди витрачають гроші діти, батьки яких оформили їм карту “Юніора”.

“Ділімося інформацією: на що українські діти витрачають гроші з банківських карток” – написали у банку.

Так ось, українські діти, які користуються банківськими картками Юніора, найчастіше віддають перевагу покупкам через POS-термінали і більше купують офлайн, ніж через інтернет.

“За даними статистики ПриватБанку, наші діти зазвичай розраховуються картками у продуктових магазинах та супермаркетах (53% від загальної кількості оплат), кафе (18%) та оплачують безготівковим проїзд у міському транспорті (16%). Через інтернет власники Карточек Юніора найчастіше оплачують мобільний зв’язок, відправляють перекази з картки на картку та купують різноманітні ігри чи розваги” – повідомляють у банку.

На сьогоднішній день платіжними картками ПриватБанку активно користуються понад 750 тисяч дітей віком від 6 до 17 років. Всі користувачі Карти Юніора мають повноцінний мобільний банкінг у Приват24 з можливістю зручного контролю над витратами з боку батьків.

Отримати власну Картку Юніора може будь-яка дитина у відділенні ПриватБанку.

Причому якщо дітям від 6 до 14 років для цього ще необхідно прийти з батьками, то українці яким вже виповнилося 14 років можуть відкрити собі банківську картку самостійно, а як це зробити – більше інформації на сторінці банку.

Джерело.

Close