facebook

Екстрасенс розкрила сімейний секрет Зеленських: “Вона його втрачає”

За словами Тихої, у президента можуть бути проблеми у стосунках з дружиною.

Екстрасенс Марія Тиха зробила розклад на картах Таро і визначила, чи є справжнє кохання у Володимира і Олени Зеленських і чи може повномасштабна війна зруйнувати їхній шлюб.

За словами Марії, президент України і перша леді дуже прив’язані одне до одного, у них міцна сім’я і, безумовно, велике кохання. Однак вона додала, що і Володимир, і Олена втомилися. Це пов’язано з великою війною, адже, продовжила експерт, Зеленська відчуває, що втрачає Володимира саме як чоловіка.

До того ж у них багато турбот. Зеленський щодня наближає нашу перемогу, а його дружина постійно його підтримує і допомагає йому.

“Він (Зеленський, – УНІАН) зараз повністю сконцентрований на війні. Він постійно в справах, роз’їздах. Зеленська його втрачає не тому, що він її не кохає, а тому що в країні війна”, – сказала Тиха.

Екстрасенс додала, що Зеленська може пригрозити чоловіку розлученням, але це буде тільки на словах. У неї буде складний емоційний стан.

“Але дій я тут не бачу. Вона просто хоче більше уваги. Це емоції, а кохання у них однозначно є”, – додала Марія.

Варто відзначити, що в інтерв’ю BBC News Олена Зеленська сказала, що ніколи не мріяла, щоб її чоловік був “історичною особою”.

“Це може бути трохи егоїстично, але мені потрібен мій чоловік, а не історична особа”, – сказала перша леді.

Однак незважаючи на те, що вони разом не живуть, їхня сім’я роз’єднана, Зеленська впевнена, що разом вони все подолають.

Джерело.

Close