facebook

“Ковдр не вистачало, і я вкривався прапором”: популярний телеведучий вразив українців потужною промовою

Відомий український ведучий і кулінар-реформатор Євген Клопотенко поділився зворушливою промовою, яка захопила українців. Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram він розмістив знімок з українським прапором.

“Цьому фото 4 роки. Прапору, що на фото, 15 років. Я не пам’ятаю, коли саме почалася моя свідома любов до України. Пам’ятаю, як перед поїздкою у Німеччину просто захотів, щоб прапор моєї країни був зі мною. Пам’ятаю, як деякий час жив в Америці. Будинок орендував сумісно з тими, з ким працював на кухні ресторану. Ковдр там на всіх не вистачало, і я вкривався прапором”, – пише Клопотенко.

Також ведучий зазначає, що пам’ятає, в якій країні я б не був, йому завжди подобалося повертатися додому. І чим більше часу він проводив за кордоном, тим сильніше розумів свою приналежність до України. Зв’язок “Я-Україна-Дім” у якийсь момент став нерозривним.

“Відчуття національної ідентичності стало моєю рушійною силою. Я почав плекати всередині себе слово “українець”. Воно викарбувалося в моїй свідомості. Знаєте, кажуть, що тебе не зможуть полюбити інші, доки ти не полюбиш сам себе. Так само і з країною. Доки ми не полюбимо Україну, всі інші будуть дивитися на неї зухвало. Могутність країни в її народі. В тих, кому не все одно. В кожному, хто знаходиться від Сходу до Заходу, та з любов’ю вимовляє: “Я – українець”, – написав кулінар.

Джерело.

Close