facebook

Мольфар назвав знаки Зодіаку, яким не загрожує бідність: хто щасливчик

Вони завжди купаються у грошах та можуть знайти джерело заробітку.

Мольфар Макс Гордєєв розповів, представники яких знаків Зодіаку ніколи не страждають від безгрошів’я. Цим щасливчикам не загрожує бідність. Хто “приречений” на багатство – читайте нижче.www.unian.ua

П’яте місце – Овен
Представники цього знаку Зодіаку, як зазначив мольфар, завжди знають, де заробити. Вони знаходяться спосіб зробити це легко і просто. А тому Овни ніколи не зіткнуться з тим, що у них немає грошей.

Четверте місце – Рак

Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, заявив Гордєєв, справжні щасливчики. Ракам ніколи не потрібно нічого робити, щоб усе вийшло. До них усе йде до рук, навіть не потрібно старатися, вважає мольфар.

Третє місце – Стрілець

Цей знак Зодіаку дуже цікавий. Люди, народжені під ним, просто по життю мають природний фарт. Перед Стрільцями відкриваються усі двері. Також вони легко знаходяться способи забрати від життя якомога більше матеріальних благ.

Друге місце – Лев

Гордєєв стверджує, що Леви знають, що таке жити у багатстві. Тому вони звикли до достатку й ніколи не опиняться у скрутному становищі. Леви завжди у розкоші, вважає мольфар.

Перше місце – Телець

Представники цього знаку Зодіаку завжди знають, де знаходяться гроші. У Тельців, як пояснив мольфар, дуже сильну “чуйка” на багатство. Тому їм точно не загрожує бідність.

Джерело.

Close