facebook

Арестович вважає, що “хороші руські” мають більше мужності, ніж українські захисники

Колишній радник Офісу Президента заявив, що це його принципова позиція “по совісті”

Колишній радник Офісу Президента Олексій Арестович розлютив українців черговою витівкою. В інтерв’ю російським журналістам він заявив, що у росіян, які виступають в соцмережах проти кривавої політики путіна, нібито мають більше мужності, ніж українські захисники на передовій.

 

Про це він зазначив у ефірі Breakfast Show.

Арестович закликав розмежовувати поняття російського народу та прихильників кривавої путінської політики.

Окрім того, він відкрито заявив про те, що “хороші руські” мають більше мужності, ніж наші воїни на передовій, зі зброєю у руках.

“Є люди, які борються з путінським режимом за свою росію, за свою батьківщину, нову, вільну, без Путіна… Я завжди був прихильником того, що не можна забувати людей, які в цивільному протесті, ризикуючи всім. Тому що в країні, де за військовий перепост дають 8 років, потрібно мати величезну мужність, у якихось параметрах більшу, ніж боротися зі зброєю в руках. І таких людей не можна забувати, звісно”, – сказав Арестович.

Російський журналіст Олександр Плющев запитав колишнього чиновника Офісу Президента, для чого він робить такі скандальні заяви, на шо Арестович відповів, що це “по совісті” його принципова позиція.

Джерело.

Close