facebook

Небезпечний злочинець із Одещини зник із в’язниці: його жертвою стала 11-річна дівчинка

Злочинець відбував свій 15-річний термін ув’язнення у в’язниці обласного центру, доки не прийшли росіяни.

Під час періоду окупації Херсона російські окупанти можливо звільнили Миколу Тарасова, вбивцю 11-річної Даші Лук’яненко, який відбував свій 15-річний термін ув’язнення в обласному виправному закладі. politeka.net

Цю інформацію оприлюднив колишній радник очільника Головного управління Національної поліції України в Одеській області Руслан Форостяк на своїй сторінці у Facebook.

Злочинець відбував свій 15-річний термін ув’язнення у в’язниці обласного центру. Проте після повернення контролю над Правобережжям Херсонської області та цим закладом, його вже там не було.

Форостяк також додав, що окупанти відпустили всіх ув’язнених під час окупації, і це стало ще одним негативним наслідком війни.

Адвокат родини Дар’ї Лук’яненко, Рубен Степанян, підтвердив інформацію про це виданню Інтент, вказавши, що після деокупації регіону він намагався дізнатися місцезнаходження Тарасова, але не міг цього встановити. Опитування інших ув’язнених також не дало результатів. Це жах, бо він, та усі інші нелюди, зараз на свободі і продовжать злочини.

Важливо відзначити, що в січні 2021 року Одеський суд визнав 22-річного Миколу Тарасова винним у вбивстві 11-річної Даші Лук’яненко і засудив його до 15 років позбавлення волі. Крім цього, чоловіку було наказано виплатити родині загиблої компенсацію у розмірі 800 тисяч гривень як компенсацію моральної та матеріальної шкоди. Прокурори не погодилися з рішенням суду і вимагали довічного ув’язнення для вбивці дівчинки.

 

Джерело.

Close