facebook

Астрологи розповіли, коли закінчиться війна

На думку експертів, 2023 рік не буде переможним.

Коли закінчиться війна в Україні? Це питання турбує багатьох українців – тих, хто залишився жити у військовій країні, і тих, хто виїхав за кордон і дуже хоче повернутися додому, в своє безпечне місто.

Розібратися в цьому питанні допомагають експерти в області езотерики. Вони, спираючись на астрологію, футурологію і карти Таро, роблять свої прогнози.

Наприклад, астролог Яна Тимощук переконана, що є два сценарії розвитку подій: 1) у 2024 році може бути зупинка війни у зв’язку з дуже великими руйнуваннями, втратами, нестачею ресурсів і обманом наших союзників, які не хочуть продовжувати вкладатися; 2) війна може тривати до 2026-2028 року.

“Якщо перший варіант спрацьовує, то війна заморожується на кілька років і в 2028-2030 роки на нас чекає ще одна війна”, – сказала Тимощук в інтерв’ю УНІАН.

Мольфар Макс Гордєєв підтримує думку Тимощук щодо того, що 2023 рік не буде переможним.

“Цього року я не бачу закінчення війни. У наступному – можливо. Але хочу нагадати, що війна вигідна багатьом структурам. Деякі люди знають, коли вона закінчиться і коли буде мир. По картах я бачу, що все потроху до того йде”, – зазначив мольфар в інтерв’ю УНІАН.

Крапка у війні може бути поставлена в 2024 році, вважає астролог Влад Росс. Як він розповів в інтерв’ю УНІАН, Венера – планета миру і спокою – буде кульмінувати в річному солярі України. Тому в липні 2024 року Україну приймуть в НАТО і в цей момент закінчиться війна.

Джерело.

Close