facebook

“У нас не буде щасливого кінця”: Українці оніміли від заяви Зеленського

Перемир’я України та росії неможливе.

У війни, з якою зіткнулися українці, не буде щасливого кінця і компроміс з президентом росії володимиром Путін – неможливий. Про це заявив президент Володимир Зеленський в інтерв’ю CNN.

“Всі ми хочемо досягти успіху і здобути щасливий кінець. Але це не фільм зі щасливим кінцем, у нас не буде щасливого кінця, ми втратили багато людей. Щасливого кінця не буде. Ми повинні це визнати”, – заявив Зеленський.

Відповідаючи на заклики до мирних переговорів та досягнення компромісу з москвою, президент Зеленський наголосив, що росія сама не готова йти на компроміс. Він навів приклад інших країн, які також постраждали від агресії російських військових, такі як Грузія та Молдова:

“Чи можемо ми побачити якісь компроміси з боку путіна з інших питань? Наприклад, із Грузією? З Молдовою?”, – каже Зеленський.

Глава держави також нагадав про загибель Євгена Пригожина, засновника ЧВК “Вагнер”, яка сталася два місяці після спроби заколоту. За словами президента, пригожин був убитий, попри обіцянки та гарантії безпеки.

“Коли ви хочете піти на компроміс чи діалог з кимось, ви не можете зробити це з брехуном. путін – він хоче захопити всю нашу країну, зруйнувати всі наші родини, вдома. Він розуміє, що Україна ніколи не відступить, не піде зі своєї землі. Ми ніколи цього не зробимо. Ось чому він вважає, що має нас убити”, – зазначив український лідер.

Джерело.

Close