facebook

Кінець війни в Україні: Названо конкретну дату і рік – “ніякої війни на десятиліття не буде”

Астролог спрогнозував, коли закінчиться війна в Україні.

Багато політиків, військових експертів та астрологів вже неодноразово передбачали та прогнозували, чим і коли закінчиться війна. Хтось може вірити в ці пророцтва, а інші ставляться скептично, але все ж таки нерідко стежать за такою інформацією. Астролог Алакх Ніранжан у відео, опублікованому в TikTok, поділився, чи триватиме війна в Україні десятиліття.

Астролог впевнено заявив, що вважає нереальним прогноз, що війна розтягнеться на роки. Але також він наголосив і на деяких нюансах.

Ніранджан вважає, що велика ймовірність завершення війни в Україні вже 2024 року. До того ж це буде точно перемога України.

Він зазначив, що практично відразу стало ясно, що так і буде після повномасштабного російського вторгнення рф в Україну 24 лютого 2022 року.

За його словами, все, що рф говорила на адресу України трапляється з точністю до навпаки, всі проблеми відбуваються з країною-агресоркою.

Астролог назвав українських захисників сучасними спартанцями, зазначив, що вони роблять щось неймовірне.

Він зазначив, що вони зробили потужний прорив лінії оборони ворога в історії, і це наближає нашу перемогу. Це при тому, що у нас менша кількість людей та військової техніки. Але, на жаль, найближчими місяцями не варто чекати, що ворог втече і покине тимчасово окуповані території України.

Астролог вважає, що восени ще буде знаковий успіх для України, можливо, повернення якихось окупованих територій.

Але зима буде складною. Астролог не уточнив, що саме може статися, але додав, що російські окупанти мститимуть за успіх наших військових цієї осені.

Можливо, йдеться про нові обстріли енергетики та міст, щоб мирним українцям було непросто у холоди.

Але навесні 2024 року ЗСУ підуть у нову атаку і до літа наступного року буде успіх, який фактично означатиме завершення війни та перемогу за Україною.

Астролог не виключив, що в цей період якраз повернеться Крим. Він зазначив, що не буде серйозних боїв, півострів “м’яко здадуть” взимку чи навесні 2024 року.

Але при цьому, екстрасенс хоч і каже, що не буде війни на десятиліття, він не виключає, що рф після нашої перемоги через кілька років не зробить нової спроби нападу.

Джерело.

Close