facebook

Мав і багатство і славу та не допомогло! Kaдиpoв у комі: в ГУР підтвердили інформацію про критичний стан глави Чечні

У Головному управлінні розвідки Міноборони України підтвердили інформацію про критичний стан глави Чечні Рамзана Кадирова. Раніше наші джерела в чеченській діаспорі інформували, що Кадироввпав у кому.

Представник ГУР Андрій Юсов в ексклюзивному коментарі OBOZREVATEL повідомив, що в Кадирова загострилися хвороби, які призвели до важкого стану. “Так, справді, є інформація, що воєнний злочинець Кадиров перебуває у важкому стані – наявні хворобизагострились і спричинили такий важкий стан”, – сказав він.

Юсов додав, що дані про критичний стан глави Чечні підтверджуються з різних джерел, причому причиною недуги не є поранення.

“Інформація підтверджується з різних джерел у медичних та політичних колах. Ідеться не про поранення. Інші деталі потребують додаткових уточнень. Він хворіє давно, і мова про системні проблеми зі здоров’ям. Але останні кілька днів він перебуває у важкому стані”, – сказав представник ГУР.

Нагадаємо, раніше джерела OBOZREVATEL у чеченській діаспорі повідомили, що Кадиров уже кілька днів перебуває у комі. Літаком його доправляли до Москви, але там йому нічим не змогли допомогти, тому повернули до Чечні. Наразі його планують перевести на лікування за кордон, імовірно, в ОАЕ.

Чутки про важку хворобу Кадирова ходять уже кілька місяців. Ще в березні 2023 року німецька газета Bild, посилаючись на колишнього віцепрем’єра Чечні Ахмада Закаєва, який нині проживає у вигнанні, написала, що в Кадирова серйозна хвороба нирок – і він привіз до Чечні лікаря з ОАЕ, оскільки не довіряє московським медикам.

У мережі також звертали увагу на різкі зміни в зовнішності Кадирова, зокрема, на сильний набряк обличчя та медичний прилад на пальці, тому припускалося, що в нього відмовляють нирки.

Джерело.

Close