facebook

“Світ розділиться на дві частини“: Астролог передбачив четверту світову війну

Астролог Влад Росс передбачив четверту світову війну. Він спрогнозував дату ескалації конфлікту та назвав конфліктуючі сторони.

Провидець поділився несприятливим прогнозом щодо ситуації у світі. Він вважає, що конфлікти між різними державами, які ми спостерігаємо сьогодні, у майбутньому лише загострюватимуться. Рано чи пізно це призведе до світової війни.

Влад Росс зазначив, що четверта світова війна розпочалася у 2014 році, коли РФ напала на Україну та анексувала Крим. На думку езотерика, G-20 у майбутньому як геополітична структура зникне, а світ “розвалиться на дві частини”. Кожна займе свої позиції.

Одну сторону утворить “велика сімка”, що складається із Німеччини, США, Канади, Великобританії, Франції, Італії, Японії. Друга – це п’ять держав, які входять у БРІКС – Китай, Південна Африка, Індія, Бразилія та РФ.

Астролог пояснив, чому він називає майбутню світову війну четвертою. Він зазначив, що перша та друга були “гарячими”, а третя – холодною:

“Кульмінацією цієї війни буде бій у Тихому Океані. Обов’язково війна буде — і вона буде четвертою гібридною світовою війною”.

Що стосується України, Росс заявив, що найближчим часом повномасштабна російсько-українська війна закінчиться і за кілька років “про неї все забудуть”. Увага всієї планети буде сконцентрована у тихоокеанському регіоні, на південному сході.

Влад Росс вважає, що ескалація конфлікту відбудеться у 2026-2027 роках. Це буде вимушеним рішенням лідера КНР Сі Цзіньпіня, якому потрібно буде відвернути народ від економіки, яка руйнується.

Джерело.

Close