facebook

Крим трясе від вибухів: ракети прилітають одна за одною – є приліт по штабу флоту

Жителі Севастополя повідомляють про “атаку”.

У Севастополі на Кримському півострові пролунали потужні вибухи вдруге за добу. Місцеві жителі повідомляють про три гучні вибухи, що спричинили тремтіння скла у вікнах. Повідомляється також про проліт ракети над південною частиною міста. Про це пишуть низка пропагандистських ЗМІ,

На місце події було направлено понад 10 автомобілів швидкої допомоги, проте інформації про можливі жертви поки що немає. Так званий “губернатор” Севастополя михайло развожаєв заявив, що місто було атаковане ракетами. Він також закликав місцевих жителів бути пильними та повідомляти про підозрілі об’єкти.

“Щодо штабу чорноморського флоту вороги завдали ракетного удару. Біля театру Луначарського впав уламок. Велике прохання при виявленні подібних елементів – не підходити і дзвонити в 112. На місце виїхали всі оперативні служби. Інформація про постраждалих уточнюється”, – йдеться у заяві.

Організація “Центр національного опору” стверджує, що вибухи почули і в інших районах тимчасово окупованого Криму, включаючи Бахчисарайський, Сімферопольський, Першотравневий та Червоногвардійський райони.

“ЦНС” зазначає, що ці події стали можливими завдяки українцям, які перебувають на окупованих територіях, які незважаючи на ризик для свого життя та репресії, продовжують чинити опір та інформувати про ворога.

Джерело.

Close