facebook

Зеленський відмовився слухати Лаврова на Радбезі ООН — експерт пояснив вчинок президента України

Слова російської сторони нічого не варті.

Президент України Володимир Зеленський покинув зал засідань Ради Безпеки ООН до того, як почав виступати міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров. І не дивно, адже все, що говорить Росія, це викривлені факти, фейки і маніпуляція.

Таку заяву в ексклюзивному інтерв’ю для ТСН.ua зробив військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко.

“Все, що говорить російська сторона — це маніпуляція. Особисто я давно не спостерігаю за тим, що говорить Лавров. Мені це нецікаво, тому що все, що він говорить, не відповідає дійсності. Це викривлені факти, маніпуляції, відверті фейки”, — каже експерт.

“Будь-яка заява не варта уваги ще й через те, що Росія не тримає свого слова і ніколи його не тримала. Навіть якісь домовленості, які підписувала, вона не дотримується. Тому Лаврова ми будемо слухати тоді, коли здобудемо перемогу, повернувши усі наші кордони, згідно з 1991 роком і коли Росія буде визнавати свою капітуляцію”, — зауважив Коваленко.

“Тоді треба буде говорити про репарації, про повернення наших громадян, яких в репресивному форматі вивозили з території України, в першу чергу дітей, а також про повернення усіх наших полонених”, — резюмував він.

Джерело.

Close