facebook

Астролог назвала місяць і рік, коли Україна переможе у війні

У 2024-му році не варто чекати закінчення війни, вважає експерт.

Астролог Олена Максимова зробила прогноз для України і з’ясувала, що найближчим часом не варто чекати закінчення війни. За її словами, це не відбудеться ні до кінця 2023 року, ні в 2024 році.

За словами Максимової, хоч і повного припинення вогню в наступному році не буде, зате ЗСУ можуть звільнити більшу частину територій. Більш того, експерт зазначила, що незабаром ми зможемо повернути і незаконно анексований Крим.

“З 5 січня підемо вперед і зможемо закріпитися на вигідних позиціях. Другий серйозний ривок побачимо з квітня по червень. Це буде справжній прорив. Звільнимо багато територій. Масові обстріли з боку Росії не злякають, а розпалять в українцях ще більше люті. Своїми силами будемо збирати на дрони і знищувати ворога”, – сказала експерт в коментарі Gazeta.ua.

Також Максимова розповіла, що в другій половині 2024 року у Росії виникнуть проблеми з мобілізацією, але нам розслаблятися все одно не можна.

“Перемоги чекаємо всі, але вона зажадає від нас ще більшої самовіддачі. Доведеться відновлювати країну і нарощувати військовий потенціал, щоб ворог не наважився повторити наступ. Зірки вказують, що перемога буде в жовтні 2025 року”, – підсумувала астролог.

Джерело.

Close