facebook

На Україну насувається дикий циклон зі снігом, дощами та ураганним вітром

Синоптик Наталка Діденко поділилася, в які дні в Україні буде найхолодніше.

Більшість українських міст уже засипало першим снігом, а температура суттєво знизилася. Але синоптик Наталка Діденко у себе на Facebook-сторінці назвала дати на тижні, коли в Україні вдарить сильний мороз.

Згідно з її прогнозом, найхолоднішими ночами будуть 22 і 23 листопада, коли в більшості регіонів України варто чекати -5…-12, у північних і північно-східних областях стовпчики термометра опустяться ще нижче до -12…-14.

Діденко також додала, що опадів побільшає 25 та 26 листопада в Україну увірветься черговий активний циклон з дощами, мокрим снігом та сильним вітром.

Укргідрометцентр також прогнозує, що цього тижня погода в країні більше нагадуватиме зимову. Подекуди буде ожеледиця, попереджають синоптики.

У середу, 22 листопада в західних, центральних та Запорізьких областях місцями очікується налипання мокрого снігу, ожеледиця.

Температура повітря у північній частині вночі та вдень -1 -6 градусів, у східних областях -3 -10, на решті території від -3 до +2. На півдні країни очікується вночі 0+5, а вдень +3+10.

У четвер, 23 листопада температура повітря вночі буде вночі -6 -11 градусів, а на північному сході країни до -14. Вдень очікується 0-6 градусів, у південній частині вночі 0-5, а вдень +1+7.

Вночі на південному сході країни, а вдень у північних та північно-західних областях очікується сніг та мокрий сніг, хуртовини, на дорогах місцями ожеледиця; на решті території без опадів.

У п’ятницю, 24 листопада у західних, північних та східних областях буде невеликий дощ та мокрий сніг, на решті території без опадів. a>

Температура повітря вночі від +3 до -3, вдень 0+6, на Прикарпатті до +9. На півдні країни очікується вночі +2+8, а вдень +6+11.

Джерело.

Close