facebook

Коли закінчиться війна: український мольфар поділився невтішним прогнозом

Мольфар Максим Гордєєв поділився власним прогнозом щодо закінчення війни Росії проти України. І його пророцтво досить невтішне.

Коли закінчиться війна: український мольфар поділився невтішним прогнозом – today.ua Усіх українців хвилює питання, коли ж закінчиться війна. Тому багато медіумів та екстрасенсів нерідко діляться з жителями України інформацією, отриманою ними від вищих сил. Так, Максим Гордєєв у новому інтерв’ю розповів про те, що на нас чекає у майбутньому. І, за словами переможця шоу “Битва екстрасенсів”, чекати закінчення війни у 2024 році не варто.

 

“На жаль, швидше за все наступний рік не буде переможним”, – зазначив мольфар.

Гордєєв вважає, що зараз в Україні існує проблема, яка і заважає здобути перемогу. Він упевнений, що головною перешкодою стало те, що багато українців розслабилися та перестали робити донати на армію.

За словами Максима, людям варто частіше думати, що вони зробили для закінчення війни. І тільки якщо всі громадяни почнуть реагувати на всі події, що відбуваються в країні, тоді ми зможемо перемогти ворога.

“Я повторював дуже багато разів, що ситуація, яка відбувається в нашій країні, тісно пов’язана з тим, як люди реагують на певні аспекти”, – додав Гордєєв.

Джерело.

Close