facebook

Досить зрадо**бити: військовий зробив потужну заяву про ялинки та скандали

Боєць батальйону “Айдар” Стас “Осман” Бунятов зробив заяву щодо ялинок та скандалів в Україні. У Києві, Львові та деяких інших містах вже встановили головні святкові дерева, але це сподобалося не усім українцям.

Як повідомляє РБК-Україна (проект Styler), військовий написав, що думає про ялинки та те, що вони нібито “не на часі”, у своєму Telegram-каналі “Говорять Снайпер”.
Чому ялинки в умовах повномасштабної війни – доречні
Військовий написав, що хоче “розбавити наболілу тему” з ялинками. Він зазначив, що це дійсно зараз не є необхідністю, але маленьким українцям бачити свято та вірити у диво дуже важливо.

“Так, наразі це не супер-важливо, але пам’ятайте, що у нас є маленькі діти, яким попри війну і ракети, фронт і втрати, в 4 рочки треба бачити ялинку, вірити в Санту, отримувати подаруночки, навіть якщо немає батьків”, – пояснив військовий.

“Не на часі?”
Також “Осман” додав, що його батальйон іноді допомагає дитбудинку, який виїхав з України до Туреччини. І військовому не подобається фраза про “не на часі” та усі скандали на тлі цього.

“Скажете: “не на часі”? Та клав я болт на того, хто придумав цю фразу, для них зараз і наші життя “не на часі”. Будьте людянішими, тим паче на ялинку ніхто з бюджету кошти не виділяє, досить зрадо**бити з приводом та без”, – додав “Осман” та закликав людей не забувати донатити й підтримувати збори.

Джерело.

Close