facebook

“Її не потрібно посилювати”: Залужний розповів, що робити з мобілізацією

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний висловив власну думку стосовно необхідності підсилення мобілізації та про рекрутинг до ЗСУ. Про це він розповів в інтерв’ю виданню Інтерфакс.

Стосовно рекрутингу, нового проєкту, який нещодавно стартував, він сказав, що ще зарано давати оцінку. А про підсилення мобілізації він сказав наступне:

“А щодо питань мобілізації, то його не те що потрібно посилювати, а повернути в ті межі, в ті рамки, які працювали раніше”, – вважає Залужний.
Зокрема він наголосив на те, що зараз це проблема хлопців, які воюють на передньому краї, їх немає ким замінювати.

Головнокомандувач ЗСУ сказав, що процес мобілізації потрібно повернути на ті рамки, в яких вона працювала раніше.

А на питання журналістів щодо звільнення обласних воєнкомів та як це вплинуло на ефективність мобілізації він відповів, що “це були професіонали, вони знали що робити, а зараз їх немає”.

Відео інтерв’ю Головнокомандувача ЗСУ опубліковано у телеграм-каналі “Цензор.НЕТ| Новини України та світу, війна та аналітика”.

А нещодавно стало відомо, що під столом Валерія Залужного та його помічника було знайдено саморобні мікрофони прослушки. Зараз проводяться слідчі дії стосовно інценденту, поліграф проходять всі співробітники, які могли до цього бути причетними.

Джерело.

Close