facebook

Коли в Україні закінчиться війна: прогнози астролога та мольфара

Коли в Україні закінчиться повномасштабна війна – головне питання, яке цікавить наших співвітчизників. Астролог та карпатський мольфар спрогнозували подальші розвитку подій у країні.

Прогноз астролога
Наступного року війна із російськими окупантами триватиме. Таку думку висловила Ангеліна Вакуліна. Вона не побачила підписання документа про закінчення протистояння обох сторін. Астролог вважає, що у 2024-му настане деяке затишшя, але протистояння продовжиться.

За прогнозом Вакуліної, рашисти відновлять атаки і намагатимуться позбавити українців продуктів та комунальних послуг. У самій РФ можливі локальні військові конфлікти, які “вигідні путінському режиму”. Бойові дії в Україні не виходитимуть за межі окупованих регіонів, а Донбас та Крим повернути поки не вдасться.

Весна буде складною, зокрема через мобілізацію. Літо стане періодом затишшя, а восени відновиться обстріл. Фокус уваги світової громадськості зміститься з України.

Ангеліна Вакуліна вважає, що війна піде на спад у 2025 році, з весни почне вимальовуватись картина завершення конфлікту та настане період стабільності.

Прогноз карпатського мольфара
Мольфар із Карпат Довбуш вважає, що в Україні до влади прийдуть чоловік із жінкою. Чоловік допомагатиме старшій жінці. Провидець спрогнозував перемогу у серпні.

“Наприкінці серпня парад планет буде, п’ять планет сходяться, і я думаю, що і перемога буде. Був у 1991 році парад планет – це Союз розпався. А зараз, я думаю – Росія менша. Для перемоги потрібна віра та сила. Я ще гадаю, Кубань повернеться до нас”, – цитує езотерика ТСН.

Довбуш упевнений, що українські військовослужбовці зможуть повернути окуповані території, зокрема Крим.

Джерело.

Close