facebook

Нова хвиля похолодання накриє Україну: синоптик назвала найхолодніші дні

Похолодання прийде у нашу країну на кілька днів, після чого стовпчики термометрів знову підійматимуться вгору.


Погода в Україні лише на кілька днів стала відносно теплішою, але вже з п’ятниці, 12 січня, у нашу країну прийде нова хвиля похолодання.

У деяких областях температура повітря опуститься до -14 градусів, у більшості регіонів буде від -7 до -12 градусів. Таким прогнозом погоди поділилася синоптик Наталія Діденко.

“Якщо сьогодні комусь холодно, то це йому так здається. Бо похолодання очікується в Україні завтра, 12-го січня. Температура повітря знизиться до -7-12 градусів, на Сумщині, Харківщині, Чернігівщині та Полтавщині до -14 градусів. Вітер буде з північного заходу, помірний, до рвучкого”, – зазначає Діденко.

Синоптик попередила, що найближчої ночі сніг пройде у західних областях, центральній частині, на півдні та сході. На півночі буде вночі сухо.

А вдень у п’ятницю, 12 січня, буде без опадів, тому що вся територія України належатиме області підвищеного атмосферного тиску.

У той же час Діденко попередила, що на дорогах буде слизько.

Погода в Україні 12 січня/ meteoprog
У Києві 12-го січня передбачається суха погода із поривчастим північно-західним вітром. Йде похолодання: і вночі, і вдень очікується від -7 до -12 градусів.

Погода в Україні 12 січня/ meteoprog
У Києві 12-го січня передбачається суха погода із поривчастим північно-західним вітром. Йде похолодання: і вночі, і вдень очікується від -7 до -12 градусів.

Коли в Україні потеплішає
Синоптик зазначила, що в суботу, 13-го січня, холодна погода також переважатиме. А 14 та 15 січня передбачається підвищення температури повітря.

Хто така Наталія Діденко
Наталія Діденко — український метеоролог, телеведуча, блогер. Працювала синоптиком в Українському Гідрометцентрі, відділі метеорологічних прогнозів. Ведуча власної авторської програми “Погода з Наталкою Діденко”, пише Вікіпедія.

Погода в Україні

Раніше в Укргідрометцентрі попереджали, що снігопади накриють всю країну. Погода в Україні 11 січня буде сніжною та морозною. На дорогах буде ожеледиця. В Україні будуть сильні пориви вітру – до 15-18 м/с. У Івано-Франківській та Закарпатській областях можуть зійти снігові лавини. Там оголосили 2 рівень небезпечності.

 

 

Джерело.

Close