facebook

Дoнькa Пyтіна зaявила, що Рocія високо цiнyє людcьке життя…

Воронцова заявила, що російське суспільство є “людиноцентричним”.


Старша донька російського диктатора Володимира Путіна Марія Воронцова дала рідкісне інтерв’ю. Зокрема, вона заявила, що Росія – це “людиноцентрична” держава, для якої людське життя є найвищою цінністю.

Як повідомляє The Moscow Times, Путін ніколи публічно не визнавав Воронцову та її молодшу сестру Катерину Тихонову своїми доньками, а подробиці їхнього життя Кремль тримав у суворій таємниці.

“Для нас цінність людського життя є найвищою цінністю. Росія — людиноцентричне суспільство”, – заявила Воронцова в інтерв’ю Medtech.Mocsow, пов’язаній з мерією Москви.

Під час спілкування з пропагандистами Воронцова, яка є лікарем-ендокринологом, також розповіла про досягнення світової медицини та поділилася подробицями своїх літературних, музичних і спортивних інтересів.

Інтерв’юер В’ячеслав Шуленін під час розмови не згадав про зв’язки Воронцової з Путіним. Він же працював у мерії Москви з 2013 по 2017 рік. Остання його посада там була першим заступником керівника апарату.

Інші новини про Марію Воронцову
“МО” писало, що ендокринолог Воронцова була автором статті в американському видавництві The Endocrine Society. Стаття вийшла незадовго до початку російського вторгнення в Україну.

Вона продовжує публікуватися у швейцарському видавництві MDPI Publishing. Три статті з ендокринології та медицини, де вона була співавтором, написані і вийшли після початку війни. Остання опублікована в кінці квітня 2023 року. У цьому видавництві на питання “МО” не відповіли. Видавництво MDPI Publishingз’явилося в 1990-х і в науковому середовищі вважається менш солідним, ніж американське.

 

Джерело.

Close