facebook

Ви знaли, що в СPCР сеpед забоpонених книг була “Іcтоpія” Геpодота? І кoли я її пpочитав, то зpозумів чому…

Ви знали, що в СРСР серед заборонених в публічному обігу книг була “Історія” Геродота?

Ця книга була вилучена з цивільного обігу, її не можна було купити в книгарні.

Про це мені розповів відомий історик-скіфолог проф.Ольховський, з яким ми познайомились 2 роки тому. І ось чому ця книга була заборонена в “совкє”, я зрозумів лише тоді, коли купив її і прочитав.

Виявляється Геродот був вихідцем з Північного Причерномор’я. Він бував в таких містах як Ольвія (це Миколаївська область, район Очакова), і в місті Гелон (нині Бєльськ, Харківська обл.).

В книзі Геродота описано, як скіфи розбили 250-тисячну армію перського царя Дарія. І ще багато чого цікавого – як скіфи били окупантів, як влаштовували рейд по Скіфії, заманювали противника в глиб території, і потім знищували його. Українці – потомки тих самих скіфів, а українські жінки – це амазонки, які теж готові давати відсіч будь-якому ворогу-завойовнику.

Мало хто знає, що, наприклад, амазонки разом з мермедонцями Ахіллєса брали активну участь у Троянській війні. І що сам Ахілл похований на острові Зміїний. Може через це за цей острів іде така битва постійно.

Хто не читав “Історію” Геродота – дуже раджу почитати. Щоб зрозуміти хто ми є, чиї потомки ми є.

Невже раби з боліт думають, що вони здатні, і зможуть, перемогти вільних українців – потомків скіфів, сарматів, запорізьких козаків?

Український народ переможе загарбників-супостатів, навалу з московії, за будь-якої погоди!

Подумайте про те, хто ви є, хто ми є. І чиї ми потомки. Не посраміть свій рід. Борітеся! І ніколи не здавайтеся! Україна переможе рфію і її нашестя. Це лише питання часу.

Джерело.

Close