facebook

Вдарять морози і сильні снігопади: які сюрпризи приготував нам лютий

Наближаючись до середини зими, січень подарував справжній холод. Однак наприкінці другої декади січня настала відлига, і температура повітря значно піднялася в більшості регіонів, пише портал ПОГОДНИК.

Прогноз погоди для Центрального регіону:

Початок місяця вразить центральні області морозами -10, -17. Присутність негоди буде підкреслена опадами, переважно у вигляді снігу. У другій декаді очікується похмура погода з рясними опадами. Нічні морози не будуть надмірно інтенсивними. Денна температура повітря коливатиметься від 0 до +5. У завершальній декаді лютого нічні заморозки збережуться до -6. Останні зимові дні порадують температурою в межах +8 та +13.

Прогноз погоди для Західного регіону:

Перші ночі місяця будуть винятково холодними. Очікуються сильні морози до -20. Вдень можливі позначки до -10, та снігопади. Негоду доповнить поривчастий вітер та ожеледиця. Настане період похмурої погоди, частих снігопадів, які переходять у дощ. До середини лютого денна температура повітря коливатиметься від 0 до +9, а нічні заморозки досягнуть -5. У другій половині місяця сонячних днів буде більше.

Прогноз погоди для Східного регіону:

На початку місяця на мешканців очікують відчутні морози. Нічні температури опустяться до -9, -11. У середині місяця повернеться мороз до -14. У другій половині місяця переважає хмарна погода. Водночас очікується невелика кількість опадів. Зима попрощається з мешканцями приємною плюсовою температурою.

Прогноз погоди для Південного регіону:

У першій половині лютого на мешканців чекають хмарні дні зі снігопадами. Денна температура утримається лише на рівні від 0 до +7. Вночі без істотних морозів. У другій половині місяця буде хмарно, невелика кількість опадів. Наприкінці лютого прогнозуються приємні температури від +6 до +9.

Прогноз погоди для Північного регіону:

З початку лютого на мешканців очікують тріскучі морози від -14 до -20. Очікуються снігопади. У середині місяця очікуються нічні морози до -8. Погода в регіоні збережеться переважно похмурою, з періодичними снігопадами. У другій половині лютого денна температура встановиться лише на рівні від 0 до +7. Наприкінці місяця очікується сонячна погода, часом снігопади. Вночі температура опускатиметься до -10, тоді як удень термометри покажуть комфортні +8,+12.

Джерело.

Close