facebook

До початку весни: Буданов попередив про великий наступ окупантів

Глава розвідки зробив важливу заяву про війну з орками.

Наразі наступальна операція рашистів в Україні триває, проте на початку весни вона вичерпається повністю. Про це заявив голова управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов в ефірі національного телемарафону.

“Ще ні (картина на фронті не промальовується – ред.). Ближче до весни. Зараз я можу вам сказати, що зараз йде наступальна операція рф”, – сказав Буданов.

За словами Буданова, вона розпочалася у листопаді 2023 року і вже два з половиною місяці триває. Керівник розвідки додав, що назвати результати настання якимись більшими буде неправдою. Однак він визнав, що біля Авдіївки на Донеччині є певний поступ окупантів.

“Але це не те, на що вони розраховували. Вони хотіли швидко вийти на бар’єрний рубіж річкою Чорний Жеребець у Харківській області і вийти на адмінкордон Донецької та Луганської областей. Як ви розумієте, навіть близько такого немає”, – заявив Буданов.

Глава розвідки додав, що наступ триває і десь на початку весни воно вичерпається повністю. Водночас Буданов додав, що, як і за правилами будь-якої гри, коли хід противника закінчиться, почнеться хід українських військ.

З початку жовтня російські солдати продовжують активні штурми в районі Авдіївки – вони намагаються оточити місто та окупувати його. При цьому військові ЗСУ тримають оборону та завдають ворогові величезних втрат. Кирило Буданов зазначив, що втрати російських окупантів у спробах захопити Авдіївку значно зросли останнім часом, проте конкретних цифр не назвав.

Джерело.

Close