facebook

Федина звернулася до Зеленського з приводу виклику до ДБР

Нардеп від фракції “Європейська солідарність” Софія Федина публічно звернулась до президента Володимира Зеленського через оголошену їй підозру Державним бюро розслідувань.

“Свавілля зараз здійснює очолювана вами вертикаль. Бо всі ваші зусилля спрямовані не на розбудову економіки, роботу з міжнародними партнерами, підняття зарплат і пенсій, зменшення тарифів, а на боротьбу з власною армією, волонтерами і ветеранами, боротьбу за те, щоб якнайшвидше зачистити тих, хто захищає державу”, – написала Федина у Facebook.

Федина нагадала про справи на Марусю Звіробій, Юлію Кузьменко, Яну Дугарь та Андрія Антоненка, заявивши, що Зеленський хоче ними залякати всіх. І звинуватила президента у здачі українських позицій на фронті.

“Сьогодні переслідуванням мене і Марусі Звіробій ви хочете усіх залякати, типу бий, щоб іншим неповадно було. Але це ваш страх – це ви боїтеся нас. Бо в нас страху нема… Є дикий біль за державу, яку ви турботемпами знищуєте!” – сказала Федина.

Торік у жовтні волонтерка Маруся Звіробій і Софія Федина в онлайн-трансляції у соцмережах розкритикували візит президента Володимира Зеленського на лінію зіткнення в Золоте на Луганщині. Звіробій попередила Зеленського, що “там люди, контужені на війні”. Федина сказала, що “там ненароком може розірватися граната”.

Через це Федину викликали до ДБР для вручення підозри про погрози Зеленському.

Джерело.

Close