facebook

Мир настане вже зовсім скоро: Мольфар Захар отримав видіння про закінчення війни

А також закликав українців не втрачати віри й надії

Мольфар Захар, відлюдник у Карпатах, поділився одкровенням про завершення війни в Україні. Стверджує, що мир настане вже зовсім скоро.

Про це йдеться на каналі Український Молитовник.

Також Захар закликав не втрачати віри й надії. Окрім того, розповів про серію перемог, які стануть ключовими для отримання Україною перемоги. Ці перемоги не будуть легкими, однак завдяки мудрості командування ЗСУ ворог почне втрачати позиції.

Важливу роль відіграє і збільшення міжнародної підтримки. Українським дипломатам вдасться знайти спільну мову зі своїми закордонними колегами.

Ще Захар побачив, які усі українці об’єднались у вірі заради перемоги та чудового майбутнього.

Оскільки світові лідери будуть вражені міцністю українських військових, вони нададуть Україні неабияку підтримку. У зв’язку з чим ворог не зможе диктувати свої умови.

Захар нагадав, що лише разом можна досягти справедливого миру для українського народу. Сила духу здатна об’єднати народ. Саме духовна єдність є головною для перемоги.

До всього – мольфар побачив економічне відродження України після війни, яка стане сильнішою. Усунення корупції стане головним для розвитку держави. Він побачив нашу країну як сильного гравця на міжнародній арені.

– Молитва – це не просто слова, а ключ, який відкриває двері до серця Всевишнього, – підсумував мольфар Захар.

Джерело.

Close