facebook

Люди дізнались правду: Кошовий з “Квартал 95” зробив зізнання про свої доходи: “Стандартна сума для сім’ї, яка..”

Артист із “Квартал 95” Євген Кошовий розповів про свої доходи під час війни, а також розкрив кілька моментів про волонтерство.

Український шоумен і актор студії “Квартал 95” Євген Кошовий розповів про свої поточні джерела доходу в інтерв’ю зі Славою Дьоміним. Крім того, шоумен зізнався, скільки коштів йому необхідно мати для звичного життя та відповів, чи правильно волонтерам заробляти на донатах. politeka.net

Він заявив, що наразі його родина утримується за рахунок коштів, зароблених до початку повномасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого 2022 року. Кошовий вказав, що він використовує заощадження, адже сучасні джерела доходу не такі стабільні, як до війни.

На запитання Дьоміна скільки грошей йому потрібно на місяць, Кошовий відповів: “Я не знаю. Місяць на місяць не доводиться. Тобі, що для заголовка потрібно?… Дві тисячі доларів – це стандартна сума для сім’ї, яка в шоу-бізнесі”.

Він також категорично висловився проти того, щоб волонтери заробляли гроші на волонтерській діяльності. Кошовий підкреслив, що у кожного волонтера є робота, де їм платять зарплату – ось з ких коштів і потрібно витрачати на життя. При цьому знаменитість пропонує уряду виплачувати додаткові кошти кожному волонтеру у вигляді надбавок.

Євген Кошовий також поділився досвідом, коли під час його волонтерської роботи з-під його носа викрали чотири фури з гуманітаркою. Фури повинні були заїхати до Києва, але так і не дісталися місця призначення.

“Ми замовляли продукти харчування, гігієну та медикаменти. І чотири фури просто пропали по дорозі та не доїхали до нас. Я не знаю, де вони та як люди з цим живуть”, – згадав він.

Також актор додав, що за весь час не було жодної гуманітарки від росіян.

Джерело.

Close