facebook

Від 200 до 2000 грн! “ПpиватБанк” попеpедив усіx клієнтів, хто має каpтку Visa

ПриватБанк запустив унікальну програму кешбеків.

У ПриватБанку продовжують дбати про комфорт своїх клієнтів та створюють зручні програми з грошових операцій.

Так, фінансова установа запускає нову програму кешбеків для тих, хто

активно користується переказом коштів за номером телефону.

Про це повідомив прес-секретар банку Олег Серга у Телеграм.

В рамках програми ПриватБанку, яка діятиме з травня і до кінця літа, кожен грошовий переказ від 100 грн за номером телефону в Приват24 на картку Visa стане можливістю виграти кешбек від 200 до 2000 грн та один із 8 iPhone 15.

Згідно з повідомленням члена правління з питань роздрібного бізнесу Дмитра Мусієнка вже понад 4 мільйони клієнтів фінансової установи підключили послугу, завдяки якій можна переказувати гроші на картки за номером телефону та не передавати дані своєї картки.

Здійснення безпечних переказів доступне також і для операцій з карт інших банків, у тому числі закордонних.

Відкрити доступ до послуги ПриватБанку “Переказ коштів по телефону” можна, здійснивши лише кілька дій у мобільному додатку банку “Приват24”.

Для цього потрібно натиснути на своє фото профілю, вибрати розділ “Параметри” та перейти в меню “Платіжні налаштування”, вибрати карту за замовчуванням і натиснути “Встановити”.

Щоб переказати гроші по телефону в мобільному додатку “Приват24” потрібно перейти до сервісів, натиснути “Переказ на картку” і у вікні вибрати одержувача з телефонної книги або ввести його номер телефону замість номера картки. Гроші надійдуть одержувачу онлайн.

Щоб стати учасником програми кешбеків за перекази по телефону з Visa, клієнти банку мають пройти реєстрацію в акції за адресою.

https://newpromos.privatbank.ua/iPhone_ta_keshbek_za_perekazy_z_Visa

У розіграші кешбеків та Phone 15 бере участь кожен переклад з Visa за телефоном від 100 грн, здійснений у період дії програми.

Джерело.

Close