facebook

ТЦК пропонують активно взятися за жінок: Верещук озвучила нову ідею

Верещук пропонує замінити чоловіків у військкоматах військовозобов’язаними жінками


Посилений набір жінок для роботи в ТЦК може визволити чоловіків для служби у бойових частинах. Таку думку висловила віце-прем’єр-міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.

“У мережах прочитала, що у додатку “Резерв+” оновили дані 180 тисяч військовозобов’язаних жінок. Ось вам чудові кадри для системи ТЦК, включаючи керівні посади. Посилений набір жінок для роботи в ТЦК може звільнити чоловіків для служби у бойових частинах”, – написала вона.

Нагадаємо, 17-річні українці, які самостійно не стали на військовий облік, можуть отримати для повідомлення повістку. У Сухопутних військах ЗСУ нагадали, що щорічно протягом січня – березня беруться на облік молоді люди, яким у рік взяття на військовий облік виповнюється 17 років.

Для взяття на військовий облік юнаки зобов’язані особисто прибути до відповідного районного (міського) ТЦК у строк, визначений на порядку денному, та надати необхідні документи, перелік яких встановлюється Міністерством оборони України.

Джерело.

Close