facebook

Ціна на долар ошарашила всіх: банки та обмінки змінили курс валют

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 15 липня, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 41,0434 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 44,686 гривень за 1 євро.


В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

Курс валют в банках на 15 липня 2024 року!
Минулий тиждень на валютному ринку України не приніс значних змін ані у співвідношенні попиту та пропозиції на міжбанку, ані в поведінці основних гравців як за безготівковою, так і за готівковою валютою. Хоча курс безготівкового та готівкового долара пробивав до кінця тижня під час продажу психологічний поріг у 41 гривню практично постійно. Сьогодні цю цифру ми можемо побачити і на міжбанку, що означає ріст готівкого долара до 24, а то й вище.

Курс валют в обмінках на 15 липня 2024 року!
Попит на долар та євро на торгах, як і раніше, перевищував пропозицію. І брак валюти на міжбанку змушений практично щодня закривати своїми інтервенціями Нацбанк, а на готівковому ринку громадяни купують валюти більше, ніж здають її в обмінники та каси банків.

А як будуть розвиватися події валютного ринку насправді та як відбуватиметься формування його цінової політики, читайте в щоденних новинах на порталі «Стіна».

Джерело.

Close