facebook

Температурне пекло зведе з розуму: синоптики попередили про дику небезпеку в усіх регіонах країни

Укргідрометцентр повідомив про погоду на сьогодні, 16 липня. Синоптики попереджають про підвищений рівень води в річках України. Будьте пильними!


Також, 16 липня в Україні (крім більшості західних областей) оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Карта пожежної небезпеки!
Сьогодні, 16 липня, суха та спекотна погода. Температура повітря в нічний час доби зафіксувалася на рівні +19 – +24 градуси, а у південній частині країни дотягнуло навіть до +27. Вдень справжнє сонячне пекло: +35 – +39 в переважних показниках, а у південних, більшості східних, Вінницькій, Кіровоградській та Дніпропетровській областях місцями дотягне навіть до +40 – +41. І тільки місцями у західних регіонах прогнозується +30 – +36. У Карпатах показники сьогодні самі свіжі: нічні +16 – +21, а денні в межах +25 – +30 градусів тепла.

Вночі у західних, вдень і північних та центральних областях місцями короткочасні дощі, грози; на решті території без опадів.

Вітер північно-східного напрямку, у західних областях південно-східного та зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду.

 

Прогноз погоди на 16 липня 2024 року!
У Києві сьогодні, 16 липня, ніч пройшла без опадів, а вдень можливий навіть короткочасний дощ з грозою. Температура повітря по області вночі склала показник з +19 – +24. Вдень сильна спека +35 – +38. У Києві нічні показники зафіксувалися на рівні +22 – +24, а вдень жаритиме аж до +35 – +37. Вітер південно-східного напрямку та зі швидкістю 3 – 8 метрів за секунду.

Джерело.

Close