facebook

Розплакалася у прямому ефірі. Вчинок Наталі Мосейчук вразив українців.

Наталя Мосейчку зачитала в ефірі “Право на владу” листа доньки одного з героїв Небесної сотні, та не змогла стримати сліз

 

Ведуча ток-шоу “Право на владу” Наталя Мосейчук не справилась з емоціями і розплакалась в прямому ефірі програми, коли читала лист доньки загиблого героя Небесної сотні.

Майдан досі залишається нерозслідуваною трагедією. За шість років, які минули від масових розстрілів у Києві на головній площі столиці, українці так і не отримали відповідей на болюче питання: коли будуть названі та нарешті покарані винні у цьому страшному злочині?

Невідомі деталі, поховані під товстим шаром брехні та забуття, влада взяла курс на дегероїзацію Майдану, проводячи його під прапором чесності і розвінчуваності міфів. А рідні загиблих героїв всі ці шість років щодня відчувають пекучий біль втрати.

 

Наталя Мосейчку зачитала в ефірі “Право на владу” листа доньки одного з таких героїв, та не змогла стримати сліз.

“Я цей пост побачила кілька днів тому і кілька днів я до нього повертаюся, але читати його неможливо. Я зараз змусила себе і попросила Вас його почитати не для того, щоб поставити театральну паузу, щоб люди встали, згадали загиблих на майдані, щоб був такий жалобний момент. Тому, що шість років ми вставали і ми згадували цих людей, і мит їх досі пам’ятаємо, але нікого ж не повернеш. І на тлі того, що відбувається зараз з Майданом, на тлі дегероїзації, десакралізації Майдану, хоча все це відбувається під прапором чесності і розвінчування міфів, читати це всерівно боляче. Тому що ця дитина залишилася без тата. І ми говоримо не про одну дитину, не ппро одну долі, я гадаю, покоління три, тому що це друге покоління з горем і болем, мама – перше покоління, ну а є ще онуки, тому що в декого з майданівців вони залишилися. Три покоління однієї країни в горі, три покоління однієї країни не знає правду про Майдан…”, – зазначила Наталя Мосейчук.

Джерело.

Close